duminică, 29 august 2010

Reîncep lucrările de amenajare a Canalului Morii

Municipalitatea clujeană a anunţat că de vineri a dispus închiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între străzile David Francisc şi Regele Ferdinand.

Măsura s-a impus ca urmare a lucrărilor de modernizare care se execută la Canalul Morii (foto). Pe respectivul tron aferent acestui canal se vor executa reparaţii la zidul de sprijin, lucrări de decolmatare şi se vor înlocui parapeţii. “Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, pe tronsonul menţionat se va închide circulaţia în perioada de execuţie a lucrărilor, a informat Biroul mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Lucrările de modernizare a Canalului Morii au fost contractate prin licitaţie de societatea Concefa Sibiu pentru peste 1,6 milioane de lei. Intenţia este ca zona aferentă Canalului Morii să devină una pietonală şi să fie dotată corespunzător.

Primăria Cluj-Napoca a eliberat autorizaţia de construire pentru lucrările de modernizare a primului tronson, Regele Ferdinand – strada Cuza Vodă, unde municipalitatea investeşte în astfel de lucrări încă de acum un an. Termenul de finalizare a contractului este sfârşitul lunii decembrie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu