duminică, 20 iunie 2010

Pentru 174.000 de euro, Construdava şi Stoneco amenajează piaţa din Grigorescu

Lucrările hala agroalimentară de cartier din Grigorescu au fost adjudecate ieri asocierii dintre societăţile Construdava şi Stoneco de către Comisia de licitaţie a Primăriei Cluj-Napoca. Cele două societăţi asociate au cerut cel mai mic preţ, 730.000 de lei (circa 170.000 de euro).

“Pentru că este o valoare mică, perioada de contestaţie este de cinci zile. La începutul săptămânii următoare vom semna contractul, în cazul în care nu exită contestaţii”, a explicat viceprimarul Radu Moisin, care a condus Comisia de licitaţie.

Teremenul de finalizare a lucrării este de cinci luni de la semnarea contractului. în studiul de fezabilitate realizat de societatea 4 I Invest, investiţia a fost estimată la peste 1,5 milioane de lei, dintre care construcţiile şi montajul au fost evaluate la peste 1,2 milioane de lei. Actuala piaţă din cartierul Grigorescu funcţionează într-un spaţiu impropriu, pe mese improvizate, amenajate pe aleile dintre blocurile de locuinţe, fără să respecte standardele europele. Din acest motiv, municipalitatea a iniţiat construcţia unei hale agroalimentare, aşa cum există în majoritatea cartierelor din oraş.

Aceasta va fi amplasată pe un teren de circa 2.100 mp aflat pe strada Mirăslău, colţ cu Pavel Ioan. Societatea 4 I Invest a propus pe acest teren o hală cu o suprafaţă construită de 492 mp, prevăzută cu spaţii pentru legume-fructe, produse lactate, panificaţie, carne, ouă, dar şi grup sanitar, spălător, magazine şi spaţii administrative. Pe latura vestică a halei vor fi amenajate 20 de chioşcuri de câte 6 mp, pe două rânduri, faţă în faţă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu